Harsen en Epileren

Overmatige haargroei past allang niet meer in ons modebeeld. Om hygiënische en esthetische redenen willen we maar al te graag van onze ongewenste haren af. Dit kan bij mannen de overmatige haargroei op borst of rug zijn en vrouwen storen zich vooral aan de doorontwikkelde en gepigmenteerde haargroei in het gezicht, de benen en bikinilijn.

Je zou deze haren natuurlijk kunnen scheren. Hierbij haal je alleen de haarschacht weg de wortel blijft zitten en word hierbij aangezet tot een nog betere ontwikkeling. (Stugger en meer gepigmenteerd) Bij iedere scheerbeurt, word de huid erg dun gemaakt en is scheerschade in de vorm van kleine rode bultjes(ontstekingen) het gevolg. Wanneer je het resultaat acceptabel wilt houden is het scheren ook een bijna dagelijks terugkerende bezigheid.

Bij harsen en epileren wordt het haar in zijn geheel verwijderd, dat wil zeggen zowel haarschacht als wortel worden verwijderd. Omdat het haar zich weer helemaal opnieuw moet ontwikkelen zullen ze zachter en minder gepigmenteerd terugkomen. Geharste en geëpileerde haren hebben een aantal weken nodig om een nieuwe haarwortel te ontwikkelen en de oppervlakte te bereiken waardoor deze manier van ontharen veel minder vaak herhaald hoeft te worden en u er zelf weinig omkijken meer naar heeft.

Let op!! Harsen en epileren zijn geen definitieve ontharingsmethoden maar wel een betaalbare manier om voor een aantal weken van uw ongewenst haargroei verlost te zijn.

Epileren wenkbrauwen

 

€ 14,-

Harsen kaak contouren

 

€ 14,-

Harsen bovenlip

 

€ 5,-

Combinatie harsen bovenlip, kin en contouren

 

€ 25,-

Harsen kin

 

€ 8,50

Lichaam epileren en harsen

Harsen gehele benen

 

€ 37,50

Harsen onderbenen

 

€ 25,50

Harsen oksels

 

€ 15,-

Harsen buik

 

€ 27,50

Harsen armen

 

€ 15,-

Harsen bikinilijn

 

€ 15,-

Harsen rug

 

€ 27,50

Verven wenkbrauwen en wimpers

Verven wenkbrauwen

 

€ 9,-

Verven wimpers

 

€ 10,-

Verven wimpers en wenkbrauwen combi

 

€ 17,50

Bel ons